Apex Legends se dočkal několika změn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex Legends se dočkal několika změn

Apex Legends se dočkal několika změn

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 3. 2019 14:59
Reklama

Apex Legends se stalo hitem posledních měsíců. Respawn Entertainment se svojí battle royale variací boduje, protože jejich hru vyzkoušelo už přes padesát milionů hráčů. Kromě pár neduhů ve vybalancování zbraní a postav titul funguje vcelku v pořádku. S těmito problémy se autoři rozhodli něco udělat, a tak nám představují, o co přesně půjde.

Předně dojde k úpravě zbraní, konkrétně v případě revolveru Wingman se dočkáme snížení kadence střelby, to samé poté potká i energetickou brokovnici Peacekeeper, pokud ji tedy budete používat s Shotgun Boltem. Z Wingmanu tak chtějí udělat spíše příruční kanon, přičemž u Peacekeeperu bude delší doba mezi jednotlivými výstřely šancí pro vaše nepřátele. Zároveň dojde k nárůstu výskytu energetických nábojů na mapě.

Změn se ale dočkají i hitboxy, protože pro velké hrdiny to byla nevýhoda a podle Respawnu nyní nejsou dostatečně silní. Samozřejmě chtějí, aby každá z postav byla v boji podobně platná a dalo se s ní vyhrávat přibližně stejně, jako s těmi ostatními. Autoři se tedy nakonec rozhodli, že chtějí nejdříve zkusit zvýšit výdrž větších charakterů, aby nemuseli redukovat schopnosti všem ostatním. Změny by měli být k dispozici už nyní. Pokud se chcete podívat na jejich detailní přehled, můžete tak udělat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama