Balík nových informací ke hře Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Balík nových informací ke hře Control

Balík nových informací ke hře Control

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 3. 2019 13:30
Reklama

Finské studio Remedy Entertainment představilo svůj nový počin na loňské E3. Od té doby postupně dávkuje detaily ke hře prostřednictvím rozhovorů a tajemných trailerů. Informací však není nikdy dost. Server Game Informer proto neváhal vyzpovídat Mikaela Kasurinena, který v Remedy pracuje jako game director.

A neměl to jednoduché. Redaktor totiž vystřelil celkem 94 otázek. Co zajímavého jsme se dozvěděli? Třeba skutečnost, že hra nebude obsahovat žádné mikrotransakce. Nebude obsahovat ani foto mód, alespoň ne v době vydání. Přitom se zdá, že se rozhodně bude na co dívat. Autoři se podle všeho snaží plně využít výkon konzolí Xbox One X a PlayStation 4 Pro.

Hráči budou mít k dispozici schopnost levitovat ve vzduchu, přičemž manévrovací možnosti by měly být široké. Zbraně lze vylepšit řadou šikovných udělátek, ve hře se objeví také stromy schopností, systém krytí je automatizovaný. Kasurinen se také nechal slyšet, že design úrovní rozhodně není lineární, zároveň láká na bláznivé příběhové zvraty.

I díky těmto otázkám a odpovědím nabývá hra zřetelnějších obrysů. Více naleznete v přiloženém videu. Těšíte se na Control? Hra by měla vyjít někdy v průběhu tohoto roku na Xbox One, PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama