BF V: Firestorm v traileru, vrací se i Rush
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BF V: Firestorm v traileru, vrací se i Rush

BF V: Firestorm v traileru, vrací se i Rush

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 3. 2019 10:40 6
Reklama

Musíme si sypat popel na hlavu, v posledních týdnech jsme vás o novinkách pro Battlefield V moc neinformovali. Nicméně to má relativně smutný důvod, nejnovější počin studia DICE nás prostě nedokáže donutit, abychom se do něj pravidelně vraceli. A když už se tomu tak stane, je to jen kvůli zisku týdenní odměny. Nicméně konec naříkání, pojďme se společně podívat, co se okolo BF V děje nyní. Není toho zrovna málo.

První věc se týká návratu módu, který moc dobře znají veteráni série. Jedná se samozřejmě o Rush, tedy bitvu 16 vs. 16, kdy se jedna strana snaží v každém sektoru zničit MCOM stanice, druhá jim v tom chce logicky zabránit. Háček v této skvělé zprávě tkví v tom, že Rush bude dostupný pouze do 20. března, poté opět ze hry zmizí a zůstává otázkou, zdali se ještě někdy vrátí. My věříme, že se tomu tak stane, nicméně si nějakou dobu budeme muset zase počkat.

Rush je v současné době hratelný na mapách Devastation, Narvik a Twisted Steel. Známá je taktéž odměna pro tento týden, tou se stalo letadlo Mosquito FB Mk VI.

Druhá novinka je spojena s battle royale režimem Firestorm, jenž by se měl do hry dostat ještě v průběhu tohoto měsíce. V týdnu přišli s prvními informacemi data mineři, kteří byli ze zdrojových dat schopni získat první informace. Avšak v uplynulých hodinách se na internetu objevilo tutoriálové video právě k Firestormu, které nám nabízí úplně první záběry z této battle royale varianty. Krom klasického zabíjení ostatních hráčů budeme plnit úkoly, které nám přinesou lepší vybavení, vozidla a posily (reinforcements), a to jak v režimech solo, duo i squads. V posledních dvou módech nás kolegové budou moci oživit dokud nás jiný hráč „nedodělá“, navíc v tu chvíli budeme moci využít svou záložní zbraň a ochránit tak třeba naše parťáky.

Již příští týden pořádají DICE speciální akci pro členy komunity, kde bude Firestorm k ozkoušení. Nebude tak dlouho trvat a my se tak dočkáme dalších informací. Navíc spuštění samotného režimu pro všechny hráče už je de facto za dveřmi. My se těšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama