The Division 2 bude mít 90GB day-one patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division 2 bude mít 90GB day-one patch

The Division 2 bude mít 90GB day-one patch

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 3. 2019 06:46 19
Reklama

O přítomnosti obsáhlých day-one patchů se snad už ani nemá cenu příliš rozepisovat. Zakoupení hry na fyzickém nosiči už většinou není pro uživatele pomalého internetového připojení řešením, stahovat zkrátka musí každý. To by v dnešní době už nemusel být takový problém, kdyby se stále častěji nezačaly objevovat případy, kdy po nainstalování stáhnete rovnou celou hru znovu.

Tento osud potká i očekávané pokračování Tom Clancy's The Division, které vyjde už za necelý týden, konkrétně 15. března. Informace pochází přímo od Ubisoftu, který spustil webovou stránku, kde popisuje vše kolem velikosti hry na jednotlivých platformách.

Předně, hra dostane day-one patch, který ji v podstatě znovu přeinstaluje. To se bude týkat jak PC, tak obou konzolí. Zajímavostí je ale velikost těchto updatů. Na PlayStation 4 totiž máme očekávat stahování zhruba 88-92 GB dat. To se bude lišit podle regionů a jazykových preferencí. Na PC a Xboxu bude ale stejný patch pouze 48-52 GB velký.

Rozdíly ve velikosti patchů nejsou na různých konzolích zase takovou výjimkou. V tomto případě je ovšem zarážející fakt, že podle Ubisoftu bude mít hra na jednotlivých platformách ve své finální podobě právě velikost, která se shoduje s objemem dat příslušných patchů. The Divison 2 tedy bude zabírat na PlayStationu téměř dvojnásobek místa oproti Xboxu a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama