Days Gone je hotové, čeká nás DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Days Gone je hotové, čeká nás DLC

Days Gone je hotové, čeká nás DLC

Marek Selinger

Marek Selinger

11. 3. 2019 10:27
Reklama

Není sporu, že akce Days Gone je tím největším želízkem ohni pro Sony v této jarní sezoně, na hru se bezpochyby těší spousta fanoušků japonské společnosti. Abychom vám to čekání trochu ulehčili, minulý týden jsme přinesli vlastní dojmy z toho, jak se Days Gone hraje. Nyní se dozvídáme další dvě důležité informace: hra je po dlouhých letech konečně hotová a nic tak nebrání jejímu vydání, plus to, že se v budoucnosti můžeme těšit na DLC.

O skutečnosti, že hra získala status „gold“, se pochlubili sami vývojáři na svém Twitteru. Z fotky je patrné i to, co David líčil ve svém textu, tedy že Bend Studio nepatří mezi ty nejpočetnější vývojářské týmy, z čehož plyne jistá technická nedokonalost celého titulu. Dokončení projektu samozřejmě neznamená, že si autoři hodí nohy na stůl, ale naopak začnou pracovat na day one patchi, který hra dle dojmů opravdu potřebuje.

Krom toho jsme se dočkali potvrzení faktu, že se Days Gone dočká po vydání dodatečného obsahu. Ten zatím nebyl specifikován, nicméně komunitní manažer studia David Lee se k možnosti DLC vyjádřil takto: „Myslím, že základní příběh vám poskytne dostatek informací o pozadí hlavních hrdinů, což vás donutí si s nimi vytvořit vztah. V přípravě je však neoznámené DLC, o kterém ale ještě nesmíme mluvit. Tak zůstaňte v pozoru.“

Jsme zvědaví, s čím oregonské studio přijde, snad se nebude opakovat situace s loňským God of War, kde DLC bylo zrušeno z důvodu příliš velké ambicióznosti. Rádi se necháme překvapit. Tak či tak, Days Gone vychází již 26. dubna na PS4, navíc s českými titulkami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama