DMC 5 se na Steamu daří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DMC 5 se na Steamu daří

DMC 5 se na Steamu daří

Filip Švácha

Filip Švácha

11. 3. 2019 10:55 2
Reklama

Capcomu se poslední dobou daří. Loni vydavatel uspěl s hitem Monster Hunter: World, kterého už se prodalo skoro dvanáct milionů kopií. Stal se tak tím nejprodávanějším titulem v celé historii této japonské firmy. Minulý rok byl pro Capcom skvělým a zatím to vypadá, že letos se toho moc měnit nebude.

K tomu jim pomáhá Devil May Cry 5. Ten se po třech dnech od vydání stal druhou nejúspěšnější hrou Capcomu na Steamu, kde s ní dokázali dosáhnout mety necelých 89 tisíc hráčů. Pro srovnání u remaku Resident Evilu 2 je to jen 74 tisíc. Všechny tyto údaje ale vypadají téměř zanedbatelně, když je porovnáme s Monster Hunterem: World, kterého na Steamu v jeho nejlepších chvílích hrálo 329 tisící lidí.

Je určitě třeba dodat, že tato čísla jsou k dispozici pouze u PC verzí. Nevíme tedy, jak si momentálně Devil May Cry 5 vede na konzolích. Dobrou zprávou ale jistě je, že na PC je oblíbenějším než Resident Evil 2, což by mohlo leccos napovídat. Pokud si ještě nejste jisti, co si o této akční řežbě myslet, s rozhodováním vám může pomoci naše recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama