Zombie v Dying Light 2 mají životní cyklus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zombie v Dying Light 2 mají životní cyklus

Zombie v Dying Light 2 mají životní cyklus

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 3. 2019 12:24 3
Reklama

O pokračování parkurového Dying Light jsme už nějaký pátek neslyšeli. Hlavní designér hry Tymon Smektala ale v rozhovoru pro GamesRadar+ přišel s pár zajímavými informacemi. Konkrétně byla řeč o zombících a o tom, jak se budou chovat. Každý z nich bude mít vlastní životní cyklus a s postupem hry se budou transformovat na jiné druhy.

Zní trochu nesmyslně, že zombie bude mít životní cyklus. Smektala to popisuje tak, že všichni zombie budou na začínat ve fázi Virals. To je základní typ rychlých nemrtvých, kteří vám dají zabrat pouze ve větším počtu a slunci se vyhýbají jako čert kříži. Následně se mohou transformovat na Baitery. Stále jim bude vadit slunce a lehce zpomalí. Pokud se jim ale nevyhnete, tak mohou napáchat docela velké škody.

Z této formy se mohou zombie vyvinout do dvou různých druhů. Degenerates se svými vlastnostmi velmi podobají Viralům. Oproti tomu jejich druhá verze, Volitiles, už vám pěkně zavaří. Podle slov Smektaly je nejlepším způsobem, jak se s nimi vypořádat, prostý útěk.

Bohužel stále nepadlo nic o tom, co chceme vědět ze všeho nejvíc. Dying Light 2 nemá ani přibližné datum vydání. V červnu už to bude rok od oznámení. Alespoň máme potvrzené, že hra vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama