Třetí Borderlands uvidíme už za 2 týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí Borderlands uvidíme už za 2 týdny

Třetí Borderlands uvidíme už za 2 týdny

David Plecháček

David Plecháček

13. 3. 2019 09:33 4
Reklama

Že by? Konečně? Po takové době? Někde na obzoru se rýsuje představení třetích Borderlands. Ano, my víme, že i vy máte jistě v paměti tolik tutových informací, že se akce od Gearboxu představí na té a té akci, tentokrát ale na odhalení láká sama společnost. Místo? Boston, PAX East. Datum? 28. března.

Právě tehdy by se další díl mohl představit v plné parádě. Je na čase, vždyť šéf studia Randy Pitchford o Borderlands 3 hovořil už v roce 2017. Tehdy tvrdil, že na hře v tuto chvíli pracuje 90 procent zaměstnanců celého Gearboxu, a ještě ten rok na GDC divákům představoval, jak by hra na Unreal Enginu 4 mohla vypadat.

Jenže od té doby jsme sice neustále spekulovali, kdy a kde se oficiální ukázky dočkáme, a opakovaně jsme odcházeli zklamaní. Nově se zdá, že nás od odhalení dělí dva týdny. A nebyli bychom to my, kdybychom se opět neuchýlili ke spekulacím – rovnou totiž můžeme řešit, kdy hra vyjde. Take-Two, pod nějž spadá divize 2K, se totiž nechalo slyšet, že na letošní fiskální rok chystá očekávaný návrat jedné z jeho největších značek. Jinými slovy, kdykoliv do konce března 2020. To zní jako poměrně bezpečný tip, co říkáte…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama