No Man's Sky jeho autoři stále podporují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky jeho autoři stále podporují

No Man's Sky jeho autoři stále podporují

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 3. 2019 14:40 5
Reklama

Velmi ambiciózní titul No Man's Sky to ze začátku rozhodně neměl lehké. Přehnané sliby, které se ve většině případů nepodařilo splnit, byly tím hlavním důvodem, proč tomu tak tenkrát bylo, ale od té doby tahle sci-fi hra ušla pořádný kus cesty. Autorům se po letech podařilo z titulu udělat to, co jsme si všichni přáli. Konečně tedy můžeme prozkoumávat různorodé planety společně se svými kamarády.

Jestli jste si ale říkali, že to už je vše, rozhodně tomu tak není. V Hello Games si pro nás připravili další update Beyond, který by měl být dostupný někdy v létě. Tato expanze měla být původně rozdělena na tři menší, ale tým se nakonec rozhodl, že je spojí do jedné velké. Z dostupných informací víme to, že do hry přibude režim No Man's Sky Online.

Podle všeho se bude jednat o nějakou verzi multiplayeru, která by měla ponoukat hráče k tomu, aby se potkali a hráli spolu „jako nikdy předtím.“ Nevíme ale, co přesně tím autoři myslí, každopádně určitě bude vycházet z online updatu Next, díky němuž můžete vytvářet týmy až po čtyřech hráčích a následně s nimi prozkoumávat procedurálně generovaný vesmír.

 Tento režim bude obsahovat známé online prvky, zmiňují jeho tvůrci. Rovnou ale uklidňují, že v módu se neobjeví žádné mikrotransakce, bude zcela zdarma a k jeho hraní nebude zapotřebí platit předplatné. Nemusíte se tedy bát, z No Man's Sky se nestane MMO. Informace o dalších plánech, které by toto rozšíření mělo přinést, se dozvíme v průběhu příštích týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama