Koukněte se na adventuru Mutazione
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koukněte se na adventuru Mutazione

Koukněte se na adventuru Mutazione

Filip Švácha

Filip Švácha

18. 3. 2019 16:49
Reklama

Mutazione je nová ambiciózní indie adventura od dánského studia Die Gute Fabrik, která je vyvíjena pro konzoli PlayStation 4, PC a Mac. Před sto lety zasáhl klidnou tropickou turistickou destinaci meteorit, kterému nikdo neřekne jinak než Moon Dragon a většinu jejích obyvatel vypařil v mocném výbuchu. Těch pár přeživších v tomto zamořeném prostředí založilo komunitu Mutazione.

Jako hráči se převtělíme do Kai, která se mezi touto skupinou pohybuje a jde navštívit svého nemocného otce Nonna. Vaším úkolem bude jejího otce vyléčit, přičemž přitom potkáte nové přátele, na povrch vylezou staré neshody, objevíte dlouho skrytá tajemství tohoto podivného místa a nakonec dojde i záchranu obyvatel před neznámou temnotou.

Hra by měla na trh dorazit někdy v průběhu letošního roku a vytasí se na nás s krásným kresleným zpracováním. Je z ní dost cítit inspirace Twin Peaks, což je ostatně pochopitelné, neboť její autorka Hannah Nicklin je jeho velkou fanynkou. O hře se dozvíme více v příštích měsících a její hratelná verze bude k dispozici na akci Game Developers Conference, takže o nějaké další informace pravděpodobně nebude nouze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama