Dragon Ball Xenoverse 2 dostává lite verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dragon Ball Xenoverse 2 dostává lite verzi

Dragon Ball Xenoverse 2 dostává lite verzi

Martin Synek

Martin Synek

19. 3. 2019 13:20
Reklama

Pokud jste hráli loňský bojovkový hit Dragon Ball FighterZ, patrně jste museli být s dílem Arc System Works velmi spokojeni. Tato hra se stále těší přízni hráčů a tak není divu, že její podpora ze strany tvůrců stále nekončí. Nicméně nejsme tady kvůli FighterZ. Vyšlo totiž najevo, že zítra se dočká jakési lite verze starší bojovka Dragon Ball Xenoverse 2 od Bandai Namco.

Hra Dragon Ball Xenoverse 2 vyšla v říjnu roku 2016 a jelikož šlo o prodejní hit (dle zástupců Bandai Namco), tak se i tato hra těší stálé podpoře. Lite verze titulu přispěchá 20. března 2019, pouze však na Xbox a PS4 verze hry. Rozhodně nemá jít o demo, ovšem do free-to-play titulu bude mít také hodně daleko. Má jít o jakýsi průsečík, který dovolí hráčům vyzkoušet ty největší devízy hry.

Budete moci projít prvních pět příběhových epizod (Raditz's Attack, The Saiyan Threat, Ruckus on Planet Namek, The Ginyu Force Strikes, The Galactic Emperor) z plné hry. Zahrajete si online zápasy nebo online questy proti hráčům, kteří vlastní plnou verzi hry, popřípadě budete moci soutěžit v Hero Colliseum se všemi jeho funkcemi i obsahem. Zbytek hry, včetně online eventů nebo misí pro experty, zůstane hráčům lite verze zapovězen.  

Osloví-li tato verze hráče natolik, že budou ochotni si pořídit verzi plnou, půjde všechen postup v lite verzi přenést i do ní. Pokud vás tedy novinka zaujala, již zítra budete mít možnost kvality této bojovky prověřit na vlastní kůži.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama