Kodžima se podívá na Tribeca Film Festival
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima se podívá na Tribeca Film Festival

Kodžima se podívá na Tribeca Film Festival

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 3. 2019 12:50 1
Reklama

Na Death Stranging od Hidea Kodžimy se těší asi celý herní svět a právem hltá jakoukoliv zmínku o hře. Pro ty z nás, kteří se už nemohou dočkat, kdy titul dorazí na konzoli od Sony, se v dubnu naskytne příležitost se zase něco dozvědět. Příští měsíc se totiž bude konat už osmnáctý ročník akce Tribeca Film Festival a právě tam by měl Kodžima se svým novým projektem přijet.

Konkrétně se slavný tvůrce 25. dubna zúčastní diskuze ze série tzv. Tribeca Talks, které se točí okolo filmů. Kromě toho se k němu ještě přidá herec Norman Reedus a pořad bude hostovat pořadatel The Game Awards Geoff Keighley. Tématem bude pochopitelně Death Stranding, ale i Kojimova záliba ve filmové tvorbě, které si velmi cení a když hovoří o své práci, dost často tuto inspiraci zmiňuje. Ostatně jeho hry jsou opravdu filmové.

„Světově uznávaný herní tvůrce Hideo Kodžima, který je většinou považován za otce stealth žánru, těžce pracuje na očekávaném titulu pro PlayStation 4 s názvem Death Stranding. O tomto záhadném projektu toho víme jen málo, avšak zájem fanoušků i celého odvětví je enormní. V rozhovoru o této hře se ke Kojimovi připojí Norman Reedus, herecká hvězda Death Stranding, kterou znáte především kvůli skvělým výkonům v The Boondrock Saints a z megahitu The Walking Dead,“ píše se na stránkách festivalu.

Schválně tedy, co se dozvíme, i když asi nepočítáme s tím, že bychom se na této akci dočkali nějakého data vydání. Je ale určitě hezké, že se Death Stranding na takovéhle události dočká prostoru. Přeci jen spousta hráčů i lidí, co se pohybují okolo her, by si přála, aby se herní médiu konečně dostalo na úroveň filmů, či knih a právě tento moment je tím dalším malým krůčkem k dosažení tohoto snu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama