Teaser odhaluje Personu 5 The Royal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Teaser odhaluje Personu 5 The Royal

Teaser odhaluje Personu 5 The Royal

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 3. 2019 16:12 3
Reklama

Jestli vám v prosinci neunikl krátký teaser na Personu 5 R a lámali jste si poslední měsíce hlavu s tím, co se pod tajemným písmenkem vlastně skrývá, máme pro vás nápovědu. Ale opravdu jen malou. O moc více, než že se bude jednat o Personu 5 s podtitulem The Royal totiž bohužel nevíme.

Atlus už před zhruba třemi měsíci krátkým teaserem odkazoval na datum 23. března a dnes nás neudělal o moc moudřejšími. Další krátký teaser kromě celého názvu hry totiž odhaluje pouze novou tajemnou dívčí postavu v uniformě Shujinské akademie, která svým hlasem vyjadřuje nesouhlas s praktikami Phantom Thieves.

Stále panuje názor, že Persona 5 The Royal bude vylepšenou verzí původní hry, nikoli spin-off jiného žánru. Jaká bude dívčina role v příběhu zlodějů lidských srdcí ale zatím není jasné. Nebýt negativního postoje k družině vaší původní postavy, dalo by se předpokládat, že se bude jednat o novou hratelnou postavu, její negativní komentář to ale nenaznačuje.

Celá situace by se mohla vyjasnit už 24. dubna, který je uveden v teaseru jako další datum uvolnění nových informací o hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama