Power Rangers vyjdou už za pár dní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Power Rangers vyjdou už za pár dní

Power Rangers vyjdou už za pár dní

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 3. 2019 14:43 6
Reklama

Fanoušci bojovek mají poslední dobou hodně z čeho vybírat. Několik velkých her v posledních měsících tento žánr obohatilo, další nálož ještě letos přijde. O své místo na slunci se pokusí poprat i legendární Strážci vesmíru, kteří přicházejí v nové hře s názvem Power Rangers: Battle For The Grid.

Zatímco o hře samotné už nějakou dobu víme, přesné datum jejího vydání nám dosud známo nebylo. Vývojáři z nWay nás nyní trochu překvapili a zveřejnili informaci, že se hry dočkáme už příští týden, což je dříve, než se čekalo. To ovšem neplatí pro všechny platformy.

Zpoždění PC verze autoři avizovali předem, Power Rangers se ale nedostanou jednotně ani na konzole. První se dostane řada na Xbox One a Switch, kde se hra objeví už v úterý 26. března. Majitelé PlayStationu 4 si počkají o týden déle, tedy do 2. dubna. Port pro PC zatím stále nemá přesné datum vydání, ale počítá se s ním na letošní léto.

Co se hratelnosti týče, má být Power Rangers: Battle For The Grid lehce uchopitelnou bojovkou, která by měla být schopna přitáhnout i zkušenější hráče. Jestli se jí to podaří, uvidíme již brzy. Z hratelných postav se můžeme těšit na několik generací Strážců vesmíru, které po vydání doplní další v podobě DLC. Hra vyjde za sníženou cenu 20 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama