Kodžima testuje Death Stranding na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima testuje Death Stranding na PS4

Kodžima testuje Death Stranding na PS4

Filip Švácha

Filip Švácha

25. 3. 2019 11:14
Reklama

Hideo Kodžima se opět podělil o pár informací z jeho nejnovějšího díla Death Stranding. Tentokrát tak učinil prostřednictvím svého twitterového účtu a naznačil nám, jak je to s vývojem této záhadné hry. Zkouší ji na PlayStationu 4 a ještě prý nejsou v situaci, kdy by začali odstraňovat bugy a testovat.

Death Stranding ještě není ve fázi úprav obtížnosti či hledání bugů, ale ještě dochází ve spojování různých částí, které jsme dělali pomocí odlišných nástrojů, v jednu. Je to proces propojování těchto částí, různých oprav, pocitů, specifikací a potíží, to abych hru, přitom když ji hraji na PlayStationu 4, rozebral do detailů a mohl dělat změny. Je to stěžejní fáze,“ píše Hideo Kodžima.

Asi nejzajímavější z tohoto výčtu aktivit je zmínka o tom, že titul by měl dorazit ještě na tuto generaci konzolí, konkrétně tedy na PlayStation 4. Bohužel se ale nedá zcela tvrdit, že by se slavný tvůrce podělil o nějakou zásadní zprávu, kromě ujištění, že se na hře pilně pracuje.

Možná se ještě dozvíme nějaké další informace na připravované akci State of Play od Sony, která se vysílá už dnes od desítí hodin večer. Ta by měla mít dost podobný formát, jako Xbox Inside od Microsoftu. Už by to opravdu chtělo nějaké datum vydání, ale podle těchto zpráv to nevypadá, že bychom měli dočkat nějak brzy.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama