Gearbox krátce láká na nové Borderlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox krátce láká na nové Borderlands

Gearbox krátce láká na nové Borderlands

David Plecháček

David Plecháček

27. 3. 2019 14:00 8
Reklama

Pojďme společně odpočítávat hodiny. Právě teď víme, že do odhalení nového dílu Borderlands zbývá 28 hodin. Lehkou matematikou tak zjistíme, že k definitivnímu odhalení dojde zítra v sedm hodin večer. Jen toto by fanouškům stačilo k drobné netrpělivosti, teaser ale definitivně potvrzuje, že Borderlands jsou zpět.

Z minutu a půl dlouhé ukázky těžko cokoliv usuzovat. Její název napovídá, že by se nový díl mohl jmenovat Msk of Mayhem, a samotný Gearbox v popisku naznačuje, že se zanedlouho rozpoutá pořádný chaos, který je pro sérii pověstný. K definitivnímu představení hry nicméně dojde až na zítřejším live streamu, a vzhledem k povaze celé akce je možné, že bychom nemuseli zůstat jen u videa.

Závěrem si dovolíme drobnou poznámku. Ačkoliv se na adresu vývojářů vrací veskrze pozitivní a nadšené a netrpělivé ohlasy, už teď se najdou i někteří, kteří se místo toho modlí. „Prosím, jen ať to není další exkluzivita pro Epic.“ Formy distribuce na PC jsou zdá se velké téma ještě před tím, než na toto konto Gearbox řekne cokoliv bližšího. Do té doby si nenechme zkazit ukázku ani představy o dlouho očekávané novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama