Nový Wolfenstein vyjde uprostřed léta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Wolfenstein vyjde uprostřed léta

Nový Wolfenstein vyjde uprostřed léta

David Plecháček

David Plecháček

27. 3. 2019 14:38 18
Reklama

Po dnech, kdy zprávy přebíráme vidlemi, abychom našli alespoň jednu jehlu v kupce sena, a kdy svět jakoby čekal na nějaká velká oznámení, se konečně začíná ozubí herního průmyslu pomalu roztáčet. Po teaseru Borderlands pro vás máme mnohem šťavnatější video, které popisuje nového Wolfensteina. A navrch přidává i datum vydání.

„Vítejte v osmdesátkách,“ zdraví své věrné fanoušky lidé z Bethesdy. Youngblood totiž navazuje po letech tam, kde tatík BJ Blazkowicz skončil. Ne, že by nás svět vítal s otevřenou náručí, zase tolik se v něm nezměnilo. Otěže tentokrát převezmou jeho dvě dcery, dvojčata Jess a Soph, které dospěly a seznaly, že je potřeba vykopat německé okupanty z Paříže stejně tak, jako to BJ udělal za oceánem.

A když říkáme stejně tak, myslíme doslova. Otec, po němž Jess a Soph pátrají, je totiž naučil prakticky vše, co uměl i on sám. Seznam činnů, kvůli kterým je chce Říše zatknout a zprovodit ze světa, se tak rozrostl na vraždění, odporování zatčení, držení kontrabandu a jiné. Jenže zadržet veřejného nepřítele číslo jedna (dva, nebo možná tři) není tak jednoduché, jak vědí všichni, kteří si užili předchozí díly v roli charismatického hlavního hrdiny.

Děvčata se jednoduše zrodila pro zabíjení, a tak je nejvyšší čas, aby mladá krev nahradila tu starou. Youngblood vyjde už za pár měsíců, poměrně netradičně na konci července, konkrétně 26. Hru si už můžete samozřejmě předobjednat, ale před tím se nezapomeňte podívat na přiložený trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama