Předběžný přístup do Dreams již v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Předběžný přístup do Dreams již v dubnu

Předběžný přístup do Dreams již v dubnu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 3. 2019 11:00 1
Reklama

Studio Media Molecule minulý měsíc překvapilo informací, že se Dreams před samotným vydáním objeví v režimu předběžného přístupu. Uzavřená beta měla úspěch a jistě vzbudila zájem dalších hráčů. Ti si mohou hru vyzkoušet již příští měsíc.

Přístup do předběžného přístupu získá ten, kdo je ochoten odevzdat 30 dolarů. Sluší se dodat, že tímto nákupem automaticky získá také plnou verzi hry, do níž se Dreams časem dopracují. Skalní fanoušci tedy v podstatě nemají co řešit, účastí v předběžném přístupu nic neztratí, ba naopak.

Jak je známo, Dreams nabízí mimo jiné také komplexní nástroj na tvorbu vlastních her, animací, videí a dalších věcí. Chvíli to však trvá, než se člověk naučí v interaktivním prostředí pracovat a efektivně tvořit. Součástí předběžného přístupu jsou naštěstí podrobné tutoriály, s jejichž pomocí lze načerpat potřebné zkušenosti a připravit se tak na plnou verzi. Sami autoři slibují, že hráče naučí Dreams správně používat. Ať už jde o skládání hudby, tvorbu 3D modelů nebo animací.

I když ve hře zatím nebudou všechny slíbené funkce, obsahu chystají autoři víc než dost. Hráči se mohou vrhnout na předem vytvořené úrovně a minihry, z nichž mohou nabrat inspiraci, zkusit je přetvořit v něco úplně jiného, nebo kompletně rozebrat, aby zjistili, jak jednotlivé prvky fungují. Účastníci betaverze mohou pokračovat tam, kde skončili, jejich veledíla byla zachována.

Do hry bude postupně doplňován další a další obsah, až se z ní ve finále stane plná verze. Zájemci by se měli velmi rychle rozmyslet, zda se chtějí do předběžného přístupu zapojit. Je totiž omezený na určitý počet účastníků. Možnost zakoupit nabídne PlayStation Store 16. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama