Samurai Shodown představuje bojovníky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Samurai Shodown představuje bojovníky

Samurai Shodown představuje bojovníky

Martin Synek

Martin Synek

29. 3. 2019 12:20 1
Reklama

Jak už jsme psali v několika novinkách dříve, Samurai Shodown (Samurai Spirits) je novou bojovkou od SNK Playmore. U příležitosti aktuálního PAX EAST, který od včerejška probíhá v americkém Bostonu, nám tvůrci ukazují nový trailer, ze kterého je jasně patrné, pro koho bude hra určena.

Jde především o službu fanouškům, kteří netrpělivě vyhlížejí nový díl dlouholeté série, která započala svou cestu již v roce 1993 na coin-op automatech a domácích konzolích od SNK, jejichž název byl Neo-Geo. Opět jde o klasickou bojovku, která má podobné ovládací schéma, jako například Street Fighter. Jediný rozdíl tkví v tom, že zdejší bojovníci ve svých rukou třímají vždy nějaký druh zbraně.

Z videa je patrné, na jaké postavy se opět můžeme těšit. Záběr je jasný a cílí spíše na fanoušky prvních dvou dílů série. Setkáme se tedy s Galfordem i jeho věrnou psí kamarádkou Poppy. Uvidíme v akci hlavní tvář hry samotné Haohmarua, včetně všech jeho hlavních oponentů, jako jsou Ukyo nebo Genjuro. Ve výčtu nebudou chybět ani Earthquake, Kyoshiro, Jubei nebo Hattori Hanzo (vzpomínáte si na Kill Bill). Z dam jsou přítomny Nakoruru či Charlotte a určitě se uvidíme i s Tam-Tamem.

Hra vychází někdy v červnu 2019, ovšem přesný datum je stále opředen tajemstvím. Faktem zůstává, že se Samurai Shodown stal jedním z hlavních  titulů při nadcházejícím bojovkovém turnaji EVO 2019, který se uskuteční v termínu 2. – 4. srpna 2019 v Las Vegas. Zařadil se tak po bok takových bojovkových sérií, jako jsou Tekken, Mortal Kombat, Super Smash Bros. nebo Street Fighter. Těšíte se? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama