Sledujte první záběry z Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první záběry z Borderlands 3

Sledujte první záběry z Borderlands 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 3. 2019 07:52 9
Reklama

Fanoušci série Borderlands mohou být spokojeni. Po letech čekání se konečně dočkali oznámení třetího dílu. Na včerejší prezentaci studia Gearbox Software na PAX Eeast se navíc ukázal také plnohodnotný trailer. Zatím to vypadá, že Borderlands 3 doručí hráčům přesně to, co chtěli.

Gearbox sice o hře neposkytl žádné detailní informace, samotný trailer však prozrazuje mnohé. Battle royale trend studio zcela ignoruje, podle traileru to vypadá na tradiční kooperační řežbu pro čtyři hráče, zabalenou do klasické cel-shade grafiky. Objeví se notoricky známé postavy, například Tiny Tina, Sir Hammerlock nebo Claptrap. Trailer slibuje také hromady zbraní, některé budou mít robotické nohy, tudíž i schopnost běhat po světě.

Světů si vývojáři zřejmě připravili hned několik. Krom vyprahlé pustiny se v záběrech mihla také močálovitá krajina, ostré hory a dokonce jakási metropole plná světelného smogu. Do rozmanitého prostředí lze vyrazit v kůži jedné ze čtyř postav. Na výběr je svalnatá slečna, které nedělá problém vykouzlit si šest dalších paží, mladší holčina se schopností ovládat mecha, starší džentlmen s koltem proklatě nízko u pasu a nabušený android.

Více informací nyní bohužel k dispozici není. Na podrobnosti naštěstí nebudeme dlouho čekat. Od vývojářů padl slib, že se o další detaily ke hře podělí již 3. dubna, tedy příští středu. Hra vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4, konkrétní datum vydání zatím není známo.

Zpravodajství ze světa Borderlands nicméně ještě nekončí. Neméně zajímavou informací je skutečnost, že se předchozí díly dočkají výrazného faceliftu. Ten první se dočká Game of the Year edice, remasterovaná verze nabídne 4K textury, kooperaci pro čtyři hráče a řadu menších úprav. Hlavně ale vůbec poprvé vyjde na aktuální generaci konzolí. Připraveny jsou také balíčky se 4K texturami pro Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel, pro majitele původních verzí zdarma. Vše bude k dispozici 3. dubna. Skvělá šance na rekapitulaci předchozích dílů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama