Známe datum vydání Heaven's Vault
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání Heaven's Vault

Známe datum vydání Heaven's Vault

Filip Švácha

Filip Švácha

29. 3. 2019 14:30
Reklama

Vývojáři ze studia Inkle za sebou mají už celkem povedenou hru inspirovanou dílem Julese Verna s názvem 80 Days a momentálně pro nás chystají další projekt. V adventuře Heaven's Vault budeme objevovat bájné artefakty, prozkoumávat památky a dešifrovat ztracené jazyky. Jednotlivé úkoly můžeme plnit, v jakém pořadí chceme. I různé postavy, které ve světě potkáme, se budou chovat podle toho, jak s nimi budeme jednat. Nejsme na to ale sami.

Společníkem archeoložky Aiyi Elasry je totiž robot Six, který vám dost pomůže při identifikování již zmíněných archeologických nálezů. I když se hra zabývá především archeologií, je říznutá žánrem sci-fi. I stylizace vypadá nádherně pohádkově, takže není důvod, proč se na titul netěšit. Ostatně nebudeme na něj čekat vůbec dlouho.

Dozvěděli jsme se, že hra vyjde už za chvíli, jmenovitě 16. dubna. Zahrajete si ji na PC přes Steam a dále bude dostupná i na PlayStationu 4. Pokud si přesto říkáte, že je to ještě přeci jen spousta času, můžete si ho zkrátit poslechem hudby, konkrétně ukázky ze soundracku, za níž stojí skladatel Laurence Chapman.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama