Blíží se konec online podpory Driveclubu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blíží se konec online podpory Driveclubu

Blíží se konec online podpory Driveclubu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

30. 3. 2019 13:29 4
Reklama

Zatímco na Xboxu a PC mají hráči díky sérii Forza o závodní radovánky postaráno, na PlayStationu to už taková sláva není. Žízeň po benzínu se v roce 2014 jako jedni z mála pokusili uhasit vývojáři z Evolution Studios se svou závodní hrou Driveclub. Jak to ale nakonec dopadlo si možná ještě vzpomínáte.

Hra vyšla v nekompletním stavu, a i když se autorům nakonec podařilo Driveclub vyladit v solidní titul, na větší úspěch už bylo pozdě. Situace zašla tak daleko, že Sony nechala studio Evolution zakoupené v roce 2007 zavřít, a teď je připravena se rozloučit i se samotným Driveclubem.

Pokud si z nějakého důvodu chcete tuto exkluzivitu vyzkoušet, pospěšte. Hra totiž 31. srpna zmizí z digitální distribuce, stejně jako veškerý s ní související doplňkový obsah. Kromě season passu a DLC se přestane prodávat i spin-off pro virtuální realitu Driveclub VR a na motorky zaměřený Driveclub Bikes.

V souvislosti s ukončením prodejů Sony odstřihne i podporu online funkcí hry. Stane se tak 31. března příštího roku a od té doby bude možné hrát pouze samostatně. Všem majitelům digitálních verzí hra samozřejmě zůstane i nadále v knihovně, bez multiplayeru už ale asi nebude příliš o co stát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama