Ruší se výroba hraček pro Starlink
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ruší se výroba hraček pro Starlink

Ruší se výroba hraček pro Starlink

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 4. 2019 12:00
Reklama

Jak se zdá, titul Starlink: Battle for Atlas to nemá úplně snadné. Jednou ze zajímavostí byly určitě fyzické hračky, které jste si mohli dokupovat. Bohužel s tím je ale konec, protože Ubisoft se rozhodl kompletně zastavit jejich výrobu. To je určitě velká škoda, neboť jejich existence byla jednou z těch pozitivnější vlastností hry.

Ubisoft se tak rozhodl na základě slabších prodejů, místo toho mají v plánu se zaměřit na digitální obsah, což je pochopitelně jednodušší řešení. Ono se na jednu stranu není čemu divit, když podobné tituly Lego Dimensions a Disney Infinity už dávno vypnuly své servery. O hry propojené s hračkami prostě a jednoduše není takový zájem.

Příznivci hry ale nemusí věšet hlavu, protože nás čeká rozsáhlý dubnový update, který v sobě bude obsahovat další Star Fox mise a podle autorů by zatím měl být tím největším vůbec. Samozřejmě nebudou chybět dobře známé postavy Peppy, Falco a Slippy. Dále nám Ubisoft slibuje nové lodě, ale pouze ty digitální, další piloty a zbraně. Dobrou zprávou také jistě je, že celý update je zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama