World War Z ukazuje trailer plný akce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World War Z ukazuje trailer plný akce

World War Z ukazuje trailer plný akce

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 4. 2019 14:08 8
Reklama

Oliver Hollis-Leick, kreativní ředitel Saber Interactive, prezentuje v novém traileru základní herní mechanismy jejich chystané akce World War Z. Pokud jste se tedy o hru zatím nezajímali, tady se v necelých třech minutách dozvíte všechno, co potřebujete vědět. Hra vychází už 16. dubna, takže máte nejvyšší čas.

V první řadě se jedná o střílečku viděnou z pohledu třetí osoby s důrazem na kooperaci. Vašimi nepřáteli budou hordy nemrtvých, se kterými si budete muset poradit za pomoci širokého arzenálu zbraní. Ty budou schované v různých koutech rozličných úrovní, takže vaše přežití bude často záležet na schopnosti důkladně prozkoumat danou oblast.

Hra bude rozdělena do epizod, přičemž každá se bude odehrávat v jiném prostředí. Podíváme se do celého světa, a kromě velkých měst se můžeme těšit na vlaky, moře i podzemí. Asi není potřeba dodávat, že kam se hnete, tam na vás budou čekat zástupy nemrtvých. Těch bude hned několik druhů a na některé z nich bude potřeba použít speciální postupy. Naprostou většinu kolosálních davů ale vyřídíte prostě dobře mířenou střelbou.

Umělá inteligence World War Z bude výrazně reagovat na chování vaší skupiny. Zpočátku se rozhodně vyplatí zůstat potichu a získat nějaké vybavení. Až totiž začnete střílet, hra vám začne do cesty generovat mnohem více nepřátel, které přitáhl zvuk vašich zbraní. Může to ale fungovat i naopak. V případě, že se vaší skupině nebude zrovna dařit, budete mít větší šanci za získání ničivějších zbraní.

Podle úspěchů v jednotlivých misích budete dostávat vylepšení pro vaši postavu. Upravovat půjdou i zbraně, takže na nedostatek volnosti v přizpůsobování výbavy si nelze stěžovat. Až si budete s vaší skupinou jisti každým krokem, dostanete možnost si v každé misi zvýšit obtížnost a získat za její splnění hodnotnější odměny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama