Mortal Kombat 11 využije Denuvo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mortal Kombat 11 využije Denuvo

Mortal Kombat 11 využije Denuvo

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 4. 2019 15:55 15
Reklama

Je určitě na místě tvrdit, že protipirátská ochrana Denuvo se v očích hráčů nesetkala s pozitivními reakcemi. Ostatně ono ani s klidným svědomím nelze říct, jestli s ní jsou spokojeni sami tvůrci her. Denuvo bylo už několikrát ve velmi krátké době prolomeno hackery a ani jeho upravené verze nevydržely moc dlouho. Otázka jeho funkčnosti a smyslu je tedy rozhodně na místě. Objevují se i názory, že citelně zpomaluje vaše PC.

Nehledě na tyto okolnosti se i tak rozhodli tvůrci Mortal Kombat 11 ochranu využít. To jsme se dozvěděli přes oficiální kartu hry na Steamu. Lze jen velmi těžko odhadovat, jak moc rozhodnutí hru ovlivní, ale doufejme, že dopad bude minimální. Zvlášť, když má hra vyjít už zanedlouho.

Mortal Kombat 11 vyjde už velmi brzy, konkrétně 23. dubna na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. O PC verzi se stará firma QLOC, tak snad se jim projekt povede bez větších potíží dokončit a nedostanou se do nějakého časového presu. Doufejme tedy, že za pár dní nebudeme v případě PC verze svědky nějakého odložení. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama