Březen na PS Storu ovládlo druhé Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Březen na PS Storu ovládlo druhé Division

Březen na PS Storu ovládlo druhé Division

Marek Selinger

Marek Selinger

9. 4. 2019 14:26 2
Reklama

Březen, ke konzolím vlezem. Nevíme jak vy, my jsme se však tohoto tradičního přísloví v minulém měsíci drželi opravdu poctivě. Ostatně právě březen byl na velké hry relativně plodným měsícem, dočkali jsme se vydání hned několika AAA titulů. Pojďme se nyní podívat, které z nich se nejlépe prodávaly v rámci evropského Playstation Storu.

Na pomyslném vrcholu stanul looter shooter Tom Clancy’s The Division 2, který je chválen po celém světě (včetně nás), tudíž není překvapením, že hře se daří i v prodejích. Stříbrnou pozici si pro sebe uzmul hegemon posledních let, Grand Theft Auto V. Krasojízda Rockstaru nekončí, naopak se příběh trojice Michael, Franklin a Trevor neustále prodává jak housky na krámě. Stupně vítězů uzavírá další mistrovský kousek Hidetaky Mijazakiho, Sekiro: Shadows Die Twice.

Za ním následují dva sportovní tituly ze stáje Electronic Arts, FIFA 19 a UFC 3. Poslední velkou březnovou hrou, jež ještě nebyla zmíněná, je Devil Mar Cry 5, které zaujalo pozici číslo šest. Na základě fenomenálního úspěchu Apex Legends se dařilo i Titanfallu 2 od stejných autorů, ten skončil na sedmém místě. Celou desítku uzavírají Battlefield V, Pro Evolution Soccer 2019 a Minecraft.

Nás opět těší, že nejprodávanějším PS VR titulem se stal česko-slovenský Beat Saber. Klukům znovu a rádi gratulujeme k tomuto skvělému úspěchu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama