OW zřejmě chystá novou příběhovou misi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka OW zřejmě chystá novou příběhovou misi

OW zřejmě chystá novou příběhovou misi

David Plecháček

David Plecháček

9. 4. 2019 11:02 1
Reklama

Fanoušci Blizzard poměrně rychle prokoukli. Nic z toho, co vývojáři udělají, nevytváří nadarmo, ale vše má svůj skrytý význam. Tak, jako nový příspěvek na Twitteru a především novinový článek na stránkách hry. Ten hovoří o počátcích jedné destilérky na Kubě, konkrétně v prosluněné Havaně, o složitých začátcích, a i o tom, co se stane, když se zapletete s tamním podsvětím.

V článku vystupují dvě postavy, Alicia Diazová a Basilio Diaz, který odpovídá na zvídavé dotazy reportérky Marise Solisové. Ve zkratce můžeme příběh shrnout tak, že pár založil palírnu a značku Don Rumbotico, složitě se stal slavným, až se o jejich značku začala zajímat velká společnost. Když její nabídku pár s díky odmítl, přestalo se Rumboticu dařit a navíc se začaly ztrácet zásilky, až jednoho dne celá budova shořela.

Jak již padlo, Blizzard nic nedělá náhodou. Je možné, že se v příběhu skrývá mnohem víc. Někteří věří, že za zkázou značky stojí organizace Talon, ale mnohem důležitější je, co celý příběh znamená pro Overwatch jakožto hru. Mlže se jednat o „představení“ nového hrdiny. Alicia i Basilio mají motiv, Marise se zase díky vyšetřování mohla dostat do víru událostí, o kterých zpočátku třeba ani netušila.

Mnohem pravděpodobnější je, že Havana bude novou lokací – včetně vyhořelé továrny. Nelze vyloučit ani to, že Blizzard tímto způsobem naznačil nový časově omezený event. Ostatně v tuto chvíli pravidelně začíná event Archive, takže dost možná právě teď sledujeme prvotní představení jeho letošní podoby.

K tomu musíme připočíst již zmíněný Tweet. Ten je mnohem exaktnější, představuje osobu jménem Sojourn, která posílá vzkaz Soldierovi76. Jeho náplní je mise, na jejímž konci by měl být účetní Doomfista, Maximilien. Zdá se, že Soldier76 vyslal na misi Tracer, Mercy, Winstona a Genjiho, tedy čtveřici, která by se dost možná mohla v eventu objevit. O tom, že se jedná o další Archive, naznačuje i příběhové pozadí – protože mise Archive jsou nejblíž, jak se k příběhu v rámci hry můžeme dostat. Bohužel se odehrávají jen jednou ročně...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama