Beat Saber nepřestal podporovat mody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beat Saber nepřestal podporovat mody

Beat Saber nepřestal podporovat mody

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 4. 2019 16:46 2
Reklama

Beat Saber je bezesporu velice úspěšnou hrou, stojící zejména na velice chytlavých písničkách jak od zakladatele Jaroslava Becka, od menších skladatelů, tak například i na nově přidané kolekci písniček od Monstercat. Stejně tak ale za úspěch vděčí Beat Saber i modům.

Zdálo se, že po posledním updatu přestal Beat Saber podporovat veškeré mody. Hráči samozřejmě nemlčeli a své rozhořčení ukázali pomocí negativních recenzí na Steamu. Jaroslav Beck ale přispěchal s vysvětlením, které je překvapivě jednoduché.

„Nikdy jsme vlastně nevydali hru, která by podporovala mody. Tím samozřejmě neříkáme, že mody nepodporujeme, právě naopak. Ale Beat Saber je stále v early access, a je to právě kvůli tomu, že neustále vydáváme nové updaty, neustále něco přidáváme, upravujeme, a to je ten důvod, proč někdy určité mody přestanou fungovat. Jakmile si budeme myslet, že hra je taková, jakou si jí představujeme, vydáme jí do plné verze včetně plné podpory modů. Prozatím vás poprosím o jedno - napište svým oblíbeným tvůrcům, aby své mody aktualizovali.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama