Geralt za měsíc v PC verzi MH:W
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Geralt za měsíc v PC verzi MH:W

Geralt za měsíc v PC verzi MH:W

Filip Švácha

Filip Švácha

10. 4. 2019 13:08
Reklama

Legendární šermíř Geralt z Rivie a s ním spojené úkoly jsou v konzolových verzích Monster Hunteru: World už od února, ale hráči na PC byli o tuto možnost zatím ochuzeni a nebylo jisté, kdy všem dobře známý zaklínač dorazí i na tuto platformu. Capcom nám ale konečně prozradil, že v kůži Geralta se na počítačích ocitneme už příští měsíc.

Stane se tak konkrétně 9. května, kdy do hry dorazí nový patch. Budete si tak moci, s pomocí surovin, vytvořit Geraltovu zbroj a jeho typický stříbrný meč, který se tak dobře hodí na zabíjení monster. To ale ještě není vše, protože Capcom má na 17. květen v plánu přidat další misi. Ta by měla nabízet mnohem větší výzvu a odměnou vám bude zbroj Ciri a dva meče Zireael.

Monster Hunter: World je velmi dobrá hra a je hezké vidět, že i po takové době se na ni stále myslí. Hráči na PC akorát museli čekat o pár měsíců déle, ale vzhledem k optimalizaci a problémům, které měla původně jejich verze, se není čemu divit. Raději vše řádně doladit, než opět řešit nepříjemné potíže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama