15 minut z hraní The Sinking City
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 15 minut z hraní The Sinking City

15 minut z hraní The Sinking City

David Plecháček

David Plecháček

15. 4. 2019 11:06 1
Reklama

Studio Frogwares má vzrůstající tendenci. Vybrat nejlepšího Sherlocka Holmese nebude tak těžké, pravděpodobně jím bude předposlední Crimes & Punishments. Ani Devil's Daughter ale nebylo špatné a leckoho tento díl utvrdil v tom, že úspěch a vzrůstající popularita nebude náhodou. Svou pozici musí ukrajinský tým potvrdil letos v červnu, byť ne s charismatickým detektivem od Arthura Conana Doyla, ale s dílem motivovaným legendárním H.P. Lovecraftem.

I Lovecraftova popularita v rámci videoher stoupá, vždyť to není tak dávno, kdy vyšlo průměrné Call of Cthulhu. Slavným spisovatelem se navíc ohání spousta jiných her, které na něj jen odkazují. Do The Sinking City ale vkládáme největší naděje. Lovecraftovské open world detektivní RPG se blíží, jeho vydání je stanovené na 27. června, a tak je pochopitelné, že se o hře budeme dozvídat čím dál víc.

Ani v The Sinking City tak neopustíme detektivní premisu, jen Sherlocka vystřídá soukromé očko Charles W. Reed. Ten se pronásledován svou minulostí a vidinami ocitne na pobřeží Atlantiku v Nové Anglii, konkrétně ve městě Oakmont. Jak se ale záhy ukáže, Oakmont není na začátku 20. století místem, kam by někdo chtěl vyrazit na dovolenou, a když, tak ji rozhodně neprožíje klidně.

Jak už inspirace velí, Oakmont je pokřiveným městem, kde dochází k různým nadpřirozeným událostem. Po jejich stopě se vydává Charles, a neustále musí držet v paměti, že městu dochází čas. Ohrožuje jej totiž všudypřítomná voda, jejíž hladina se zvedá... a časem město kompletně pohltí. Díky GameInformeru se můžeme podívat, jak hra vypadá v akci. V přiloženém videu naleznete přibližně čtvrt hodinu přímo ze hry, které vám napoví, zda je The Sinking City hrou pro vás, anebo nikoliv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama