Zahrajte si Street Fighter V zdarma
i Zdroj: Capcom
Novinka Zahrajte si Street Fighter V zdarma

Zahrajte si Street Fighter V zdarma

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 4. 2019 09:56
Reklama

Pokud jste ještě z nějakého důvodu stále nevyzkoušeli bojovku Street Fighter V, od zítra k tomu budete mít ideální příležitost. Capcom se totiž rozhodl hru zpřístupnit zdarma jak na PC prostřednictvím Steamu, tak na PlayStationu 4. Času na hraní bude dost, protože titul bude dostupný od 23. dubna až do 5. května. No nezní to skvěle?

K dispozici budete mít charaktery ze základní hry a k původnímu výběru se dokonce připojí i Akuma, Blanka, Juri a Menat z DLC. Ti budou ale hratelní pouze v rámci tréninku, v hodnocených zápasech a režimu Casual. K vyzkoušení bude single playerový Arcade mód a aby toho nebylo málo, autoři k tomu přidali ještě režim Team Battle, ve kterém se proti sobě postaví pět bojovníků na každé straně.

Nabídka je to vskutku skvělá a proto by byla škoda ji zmeškat. Je ale zajímavé, že se Capcom rozhodl svoji bojovku uvolnit zrovna od zítra, když v ten den vychází očekávaná brutální řežba Mortal Kombat 11. Těžko soudit, jestli je to náhoda, nebo ne, ale jestliže chcete ušetřit nějakou tu korunu, Street Fighter V je pro vás ta ideální volba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama