Starlink:BFA se dočká portu na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Starlink:BFA se dočká portu na PC

Starlink:BFA se dočká portu na PC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 4. 2019 10:09
Reklama

Na loňské E3 nám Ubisoft ukázal velice zajímavou hru Starlink: Battle for Atlas, která vypadala velmi dobře a média jí přirovnávala ke spojení No Man’s Sky a The Last Starfighter. Hra nabízela jak příběh na povrchu 7 planet, tak souboje ve vesmíru s velkým množstvím lodí.

Ubisoft ke hře také vydával fyzické modely lodí, ke kterým bylo možné dokoupit různé příslušenství, jenž následně otevřelo stejné příslušenství i ve hře. Tyto hračky ale nebyly příliš úspěšně a přibližně před měsícem Ubisoft oznámil, že se již žádné další hračky vyrábět nebudou, místo toho budou vývojáři do hry přidávat velké množství obsahu, který bude zdarma.

To vše ale bylo exkluzivní pouze pro konzole, Ubisoft se ale nyní rozhodl Starlink přenést i na PC. Port bude obsahovat všechny předešlé updaty a slibuje velmi dobrou optimalizaci pro PC. Hra bude podporovat multi-GPU a SLI, širokoúhlé monitory, G-SYNC a neomezený framerate. Dočkali jsme se i rozsáhlých hardwarových požadavků. Hra vyjde na Steam a Uplay 30. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama