Kodžima slibuje unikátní open-world
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima slibuje unikátní open-world

Kodžima slibuje unikátní open-world

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 4. 2019 12:08 3
Reklama

Tribeca Film Festival je ve světě nezávislého filmu již tradiční událostí, k níž vzhlíží řada filmových nadšenců. Do New Yorku se letos přijel podívat také Hideo Kodžima. V rámci panelové diskuze se dokonce objevil na pódiu, kde mu dělal společnost Norman Reedus a moderátor Geoff Keighley. Nebavili se však pouze o filmech. Řeč přišla také na tajemné Death Stranding.

Nové detaily jsou opět velmi zajímavé, přináší však další a další otázky. Kodžima se nechal slyšet, že jedním z hlavních motivů hry je spojení mezi hráči a snaha opět se propojit se světem, což bude protikladem k momentům, kdy bude hráč zcela osamocen během prozkoumávání světa. Tato slova by mohla naznačovat online prvky.

Kodžima také prohlásil, že Death Stranding bude akční open-world hra. Ve srovnání s typickými představiteli tohoto žánru však půjde o něco „skutečně nového”. Dále vysvětluje, že by chtěl, aby si hráči užili příběh, ale zároveň by je chtěl přimět, aby sledovali okolní svět a všímali si, jak se mění. Některé motivy ve hře se podle něj dají připodobnit k momentům, kdy se v Evropě řešily krize ohledně lidských práv, nic konkrétního však bohužel nezmínil.

Norman Reedus také přispěl svou špetkou do mlýna, když prohlásil, že jeho postava (Sam) bude mít k dispozici řadu „zajímavých hraček”. Zároveň naznačil, že hra bude hodně emotivní, takže očekává, že hráči sem tam ukápnou slzu.

Kodžima se závěrem omluvil, že aktuálně nemůže nic nového ukázat, ale naznačil, že by se tak mohlo stát zhruba do měsíce. Vzhledem k tomu, že se Sony na aktuální E3 nechystá, přiživil spekulace, že v Sony potajmu plánují vlastní akci. Nezbývá, než se nechat překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama