Nové záběry z A Plague Tale: Innocence
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z A Plague Tale: Innocence

Nové záběry z A Plague Tale: Innocence

Filip Švácha

Filip Švácha

26. 4. 2019 15:36 1
Reklama

Inkvizice a krysy. To budou vaši dva úhlavní nepřátele ve středověké hře A Plague Tale: Innocence, ve které se snažíte zachránit dva sourozence, jimž osud přichystal nejednu těžkou zkoušku. Abyste pořádně nasáli místní atmosféru, vydavatel Focus Home Interactive si pro nás nachystal další záběry z hraní.

Jak už bylo i z dřívějších videí patrné, hlavní prvkem bude řešení jednoduchých hádanek, plížení a odlákávání protivníků spojené s občasným zběsilým úprkem před obrněnými členy inkvizice, bez nichž by vaši dva hrdinové v tomto nebezpečném světě dlouho nepřežili. Jestliže titul sledujete, neunikl vám ani prvek v podobě masivních seskupení krys, které vás bez váhání ve vteřině pozřou. Dobře vám neudělají ani zvuky vycházející z jejich hladových hrdel.

Vše ale není zas tak černé, jak by se na první pohled mohlo zdát. Krysy se totiž dají zahnat pochodněmi, nebo jakýmkoliv jiným zdrojem světla a navíc vám občas i pomohou. Můžete je nalákat na nic netušící stráže a věřte nám, že opravdu nevidí rozdíl mezi malým chlapcem a dospělým mužem. Chuť k jídlu mají pořád stejnou. Nebude chybět ani téměř všudy přítomné vytváření vlastní předmětů, ať už jde o munici do praku, či zvětšení kapacity vašich kapes. A Plague Tale: Innocence vyjde už 14. května na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama