Videa poradí, jak přežít ve světě Days Gone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Videa poradí, jak přežít ve světě Days Gone

Videa poradí, jak přežít ve světě Days Gone

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 4. 2019 08:06
Reklama

Deacon dnes konečně nastartuje motorku a vyrazí na dlouhý road trip půvabnou oregonskou krajinou. Pavel se k dobrodružství ostříleného motorkáře vyjádřil v recenzi, spolu s Davidem pak hru předvedli také ve videu. Svět Days Gone je bohatý, rozhodně neuškodí trochu se na novinku od Bend Studios připravit a nasát nějaké ty informace. Třeba prostřednictvím videí přímo od autorů.

Oregon se stal bohem zapomenutým místem, většina bytostí se Deacona snaží zabít a sežrat. Freakeři patří mezi ně. Nejvíce nebezpeční jsou ve velkém počtu. Na Deacona se jich najednou může sápat 50, 100 někdy až 500. Co s nimi? Napoví první video.

Freakeři však nejsou jedinými život ohrožujícími tvory. Lesy se hemží vlky, medvědy, ve vzduchu poletují vrány. Kdysi roztomilá zvířátka jsou poznamenána nákazou. Tím pádem představují větší nebezpečí, hladové bestie jsou mnohem víc agresivní. Další video prozradí, co na ně platí.

Vděčným tématem, k němuž se řeč vývojářů stáčí nejčastěji, je motorka. Jak už bylo mnohokrát řečeno, pro Deacona má naprosto zásadní hodnotu a patrně by bez ní dlouho nepřežil. Je potřeba mít na paměti, že jde o člena motorkářského klubu, mašina mu za ta léta přirostla k srdci. Umí s ní různé psí kusy, třeba skákat přes mosty a jiné překážky. A hlavně rychle ujet nepřátelům, tedy pokud je v nádrži dostatek benzínu.

Days Gone vychází exkluzivně pro PlayStation 4. Chystáte se na spanilou jízdu už dnes, nebo nejdřív musíte odbavit nějaké resty? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama