Trailer láká na třetí epizodu LiS 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer láká na třetí epizodu LiS 2

Trailer láká na třetí epizodu LiS 2

Marek Selinger

Marek Selinger

3. 5. 2019 09:35
Reklama

Signifikantním prvkem druhé série Life is Strange je… dlouhé čekání. Příběh bratrů Seana a Daniela Diazových byl odšpuntován v září loňského roku, druhé epizody jsme se dočkali v lednu a ta nadcházející dorazí příští týden. Dostat se alespoň do poloviny sezóny tak trvalo studiu Dontnod Entertainment téměř tři čtvrtě roku.

Tak či tak, aby francouzští vývojáři připomněli, že vydání třetí části skládačky je za rohem, vydali trailer, jenž by nás měl na pokračující dobrodružství sourozenecké dvojice nalákat. Ta po dramatických událostech úvodní epizody pokračuje ve svém putování napříč Spojenými státy, tentokrát zakotví ve slunné Kalifornii. Zde narazí na skupinu podobně starých teenagerů, přičemž jak se zdá, Sean i Daniel se budou muset zapojit do pracovního procesu, aby si vydělali nějaký ten dolar na další cestu. A co je snad ještě závaznější, začne to mezi nimi pořádně vřít.

Epizoda Wastelands vychází již příští čtvrtek 9. května. Té čtvrté se dočkáme až 22. srpna, aby celá druhá série byla ukončena 3. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama