BioWare s obsahem do Anthem stále počítají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare s obsahem do Anthem stále počítají

BioWare s obsahem do Anthem stále počítají

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 5. 2019 12:53 7
Reklama

Vývojáři Anthem se nedávno rozhodli udělat zásadní krok a odložit obsahové aktualizace jejich hry. Tím by se měla do popředí zájmu BioWare dostat optimalizace obsahu stávajícího, ten nový bude muset chvíli počkat. Po odlivu hráčů mají ti zbývající ale obavy, jestli se všech slíbených rozšíření vůbec kdy dočkají.

Všechno totiž nasvědčuje tomu, že až do hry konečně něco nového přibyde, nebude už Anthem moc hráčů zajímat. Pokud jste ale trpěliví, hru si zatím užíváte a hodláte u ní vydržet, neměli byste podle šéfa live service Chada Robertsona propadat panice. Ten se totiž na twitteru nechal slyšet, že autoři s veškerým slíbeným obsahem stále počítají.

Jeho výrok podpořil i producent hry Michael Gamble, který obavy prohlašuje za mylné spekulace a potvrzuje, že závazky BioWare k vývoji Anthem se nezměnily. Faktem ovšem je, že hra je aktuálně na trhu více než dva měsíce, a to je na tak velký odliv hráčů zkrátka málo. Jestli bude tento trend pokračovat dál a studio bude nakonec muset své plány přece jen přehodnotit se dozvíme už v následujících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama