World War Z dostane nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World War Z dostane nový obsah

World War Z dostane nový obsah

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 5. 2019 10:34 2
Reklama

Kooperační střílečka World War Z od Saber Interactive nedávno pokořila milionovou hranici prodejů a jak už to tak u dnešních her bývá, následující měsíce se ponesou v duchu obsahových updatů a optimalizace. Na co se hráči mohou v příštích týdnech těšit prozrazují vývojáři v přehledné infografice.

V první řadě hru obohatí nová mise odehrávající se v japonském Tokiu. Ta by měla přinést i nový typ nepřátel, které bude potřeba likvidovat specifickým způsobem, jinak se budou neustále oživovat. A to vzhledem ke smrtícímu viru jež šíří určitě není žádoucí.

V červnu pak do World War Z přibyde nová, v pořadí již šestá, obtížnost. Stejně jako u ostatních pěti, i tady budete za svou snahu přiměřeně odměněni, takže po riskantním průchodu dostanete zasloužený bonus. V červenci pak hra dostane týdenní challenge mise a těšit se můžeme i na nové zbraně.

Ty se dočkají několika nových variant a samozřejmostí jsou i kosmetické úpravy pro hratelné postavy. Nad rámec uvedeného si autoři připravili ještě několik drobných vylepšení. Z těch budou těžit především hráči na PC, kde dostane hra lepší možnosti nastavení, především grafiky a field of view (FOV).

World War Z dostane nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama