Origin Access rozšíří starší Star Wars hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Origin Access rozšíří starší Star Wars hry

Origin Access rozšíří starší Star Wars hry

David Plecháček

David Plecháček

6. 5. 2019 11:21
Reklama

Zatímco všichni čekáme na červen, kdy se v rámci akce EA Play ukáže Star Wars Jedi: Fallen Order, samotné vydavatelství přemýšlí, jak jinak v souvislosti s Hvězdnými válkami udělat hráčům radost. Jednou z možností je rozšířit vault služby Origin Access právě o starší hry zasazené do známého univerza.

Her je celkem dvanáct. Mezi nimi se nachází hity typu Jedi Knight: Jedi Academy, druhý Battlefront z roku 2005, Republic Commando, X-Wing Alliance nebo Episode 1 Racer, ale také tituly jako Rogue Squadron 3D, Dark Forces, Shadows of the Empire, Jedi Knight: Mysteries of the Sith, Galactic Battlegrounds Saga, Starfighter nebo Rebellion.

Stále se rozrůstající seznam Star Wars se tak obohatil o více než polovinu současných her v nabídce. Těch jsou nyní až tři desítky. Všechny si můžete zahrát, předplácíte-li jak Origin Access Premiere, tak i jeho základní levnější verzi. Nabídka zatím není k dispozici na Xboxu v rámci služby EA Access, jestli se ale dočkáme her se zpětnou kompatibilitou, není zřejmé. Možná později.

Do 7. června nás toho zřejmě příliš nečeká. Až potom Respawn definitivně odhalí podobu nové příběhové hry, která se pokusí zvrátit pocit z promarněných let, kdy EA držela exkluzivní práva na celou sérii. Jestli na ní na konci budeme nahlížet jinak, to napoví i samotné Fallen Order. My budeme u toho!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama