Psyonix je na Steamu kvůli Epicu pod palbou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Psyonix je na Steamu kvůli Epicu pod palbou

Psyonix je na Steamu kvůli Epicu pod palbou

David Plecháček

David Plecháček

6. 5. 2019 10:56 9
Reklama

Trendy se neustále mění a co bylo v kurzu včera z něj mohlo pro dnešek klidně vypadnout. Velice rychle se tak zapomnělo na nejproklínanější herní společnost Electronic Arts, když máme na stole obětního beránka číslo dva. Tam, kde je Epic, je zákonitě i spousta hráčů, kteří nadávají, ať jde o jakékoliv téma.

Vcelku obyčejná zpráva o tom, že společnost Epic kupuje pod svá křídla studio Psyonix, se opět zvrhla v již tradiční vlnu nenávisti namířenou jak proti vydavateli, tak proti hrám, kterých se transakce nepřímo týká. Respektive netýká, ale Psyonix jednou Rocket League vydalo, tak Rocket League teď schytává negativní komentáře na Steamu.

Valve svůj anti review-bombing systém představilo relativně nedávno, ale od té doby je v permanenci. Není snad týdne, kdy se ve spojitosti s Epicem nebo jeho herním obchodem nedostane nějaká starší hra do křížku s nelogicky se chovajícími hráči, a když už se zdá, že bude alespoň chvíle klidu, (dost možná ti samí) hráči pro změnu blahořečí AC: Unity v návaznosti na požár katedrály Notre Dame.

V případě Rocket League se navíc minimálně v krátkodobém horizontu pro hráče nic nemění. V tom dlouhodobém ano, neboť ty zahrnují exkluzivitu na Epic Games Store, ale stále platí, že verze na Steamu (kterou v té době již zřejmě nepůjde pořídit) bude nadála aktualizovaná a bude dostávat další a dašlí updaty. Nákup tak studiu jen umožní organicky růst a přicházet s věcmi, které by dříve nebyly možné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama