Battlefield V nabídne privátní servery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield V nabídne privátní servery

Battlefield V nabídne privátní servery

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 5. 2019 10:48 2
Reklama

Battlefield V si udržuje svou hráčskou základnu s tím, že vývojáři doufají v pomalý vzrůst, což se prý daří. S vydáním battle royale módu se Firestorm stalo jednou z největších akcí, kterou celá série měla, alespoň co se týče účasti hráčů, jak EA tvrdí. Další iniciací by měl být i návrat privátních serverů.

Tuto novinku oznámilo DICE ve svém komunitním blogu. „Ano, potvrzujeme že Rental Server Program se do Battlefield V navrátí, práce na tomto projektu již započaly.“ RSP se nově přejmenuje pouze na Privátní hru, jelikož základní nástroje pro tvorbu serverů budou zdarma. Otázkou je, co vše bude přístupné zdarma a jak se DICE rozhodne servery dále zpoplatnit.

„Privátní hry vám dovolí vytvořit si vlastní Battlefield V server, a to přímo z hlavního menu, nebo z webového prohlížeče pomocí nové webové služby, kterou právě vytváříme. Server bude online dokud na něm bude někdo hrát. Pokud se všichni hráči odpojí, server zmizí. Vaše uložená konfigurace ale zůstane lokálně uložena, nebude tak problém server opět rychle zapnout či měnit mezi různými konfiguracemi.“

Privátní servery by se do hry měly dostat během několika měsíců. Pro Battlefield V je to velké plus. Díky custom serverům se hra opět nakopne, a to jak o různé modifikace, tak i díky turnajům. Právě díky privátním serverům dodnes přežívá například Battlefield 3 či Call of Duty MW.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama