Sledujte launch trailer k Rage 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer k Rage 2

Sledujte launch trailer k Rage 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 5. 2019 07:52
Reklama

Explozivní akce Rage 2 se v obchodech objeví už zkraje příštího týdne. Bethesda se nyní snaží přesvědčit všechny potenciální zákazníky, kteří s nákupem stále váhají. Napěchovaný launch trailer rekapituluje dobrodružství posledního rangera.

Video se zastavuje v momentě návštěvy hlavního záporáka, jímž je generál Cross. S hlavním hrdinou se ale nestihne řádně pozdravit, protože tvůrci traileru právě v tuto chvíli zařazují zpátečku a vše se zrychleně vrací zpět. Kdekdo by čekal, že se zpětný chod zastaví někde v úvodní části hry. Autorům se však výlet do historie natolik zalíbil, že se rozhodli navštívit rok 2011, kdy vyšel první díl. A když už byli tak daleko v minulosti, vzali to až k samotným počátkům světa.

Je již všeobecně známo, že produkci Rage 2 má na starost studio Avalanche, jemuž asistují vývojáři z id Software. Ti do hry propašovali vysoce efektivní kanon s označením BFG 9000, který by se bez přehánění dal zařadit mezi zbraně hromadného ničení. Nicméně video potvrzuje, že BFG 9000 bude k dispozici pouze jako odměna za objednávku Deluxe nebo Collector’s edice.

Hra vychází v úterý 14. května na PC, Xbox One a PlayStation 4. Co vy? Naskočíte do akce už příští týden? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama