Vyšlo nové rozšíření pro Titan Quest
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšlo nové rozšíření pro Titan Quest

Vyšlo nové rozšíření pro Titan Quest

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 5. 2019 08:27 4
Reklama

V červnu tomu bude celých třináct let od chvíle, kdy vyšel Titan Quest. Akční RPG zaujalo mimo jiné díky podobnosti s oblíbeným Diablem. Kdo by to byl řekl, že se i v roce 2019 dočkáme dalšího obsahu do hry.

V THQ Nordic ve hře zřejmě stále vidí jistý potenciál. Výroční edice vyšla v minulém roce také na PlayStation 4, Xbox One a na Switchi, čímž se navýšila hráčská základna. K dispozici byla původní hra a rozšíření Immortal Throne a Ragnarok. Ani tehdy však nepadlo poslední slovo.

Z ničeho nic bylo totiž vydáno další rozšíření. Atlantis nabízí novou příběhovou linii. Jak samotný název napovídá, hledat se bude bájné království Atlantidy. Na výpravu se hráči mohou vydat sami, nebo v kooperaci, v níž se může potkat až šest válečníků. Autoři si připravili také nekonečný režim Tartaros, v němž musí dobrodruzi čelit vlnám nepřátel. Rozšíření s sebou přináší také menší grafické úpravy, třeba lepší barvy.

Zatímco Titan Quest a předchozí rozšíření lze pořídit i na konzolích, Atlantis je momentálně k dispozici pouze na PC. Zda se v budoucnu dočkají také majitelé konzolí, zatím není známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama