Autoři série Trine mluví o vývoji čtvrtého dílu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři série Trine mluví o vývoji čtvrtého dílu

Autoři série Trine mluví o vývoji čtvrtého dílu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 5. 2019 07:25
Reklama

Herní sérii Trine má na svědomí finské studio Frozenbyte. Po prvních dvou dílech se vývojáři rozhodli trochu experimentovat. Hlavní hrdinové získali více prostoru, po světě totiž mohli vandrovat ve třech dimenzích. Zajímavý nápad bohužel nebyl přijat s velkým nadšením.

Vývojáři jsou si toho dobře vědomi. S oznámením čtvrtého dílu tedy zároveň ohlásili návrat k osvědčenému 2.5D prostředí. Šarmantní kouzelník Amadeus, kleptomanka Zoya a neohrožený rytíř Pontius již letos na podzim chystají další výpravu.

V novém videu se podíváme do Helsinek. Autoři pozvali všechny zájemce na návštěvu do svého studia, nechávají nahlédnout do zákulisí vývoje. Krom detailů o čtyřce mluví také o Trine: Ultimate Collection, což je šance pro všechny hráče, kteří se s touto sérií ještě nesetkali. Spolu s chystaným pokračováním totiž bude obsahovat i všechny předchozí díly.

Je evidentní, že se vývojáři usilovně snaží své fanoušky nezklamat. Snad se jim podaří složit reparát. Trine 4: The Nightmare Prince vychází letos na podzim na PC, PlayStation 4, Xbox One i na Switchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama