Days Gone ovládlo duben na PS Storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Days Gone ovládlo duben na PS Storu

Days Gone ovládlo duben na PS Storu

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 5. 2019 09:49 5
Reklama

První velká letošní PS4 exkluzivita, post-apokalyptická akce Days Gone zažila úspěšný start, kdy krátce po vydání opanovala žebříčky prodejů po celém světě. O tom, že se titulu opravdu daří, značí i aktuální data z evropského PlayStation Storu.

Byť Days Gone vyšlo až na konci minulého měsíce, stejně to stačilo na to, aby předčilo všechny své dubnové konkurenty. S prodeji mohou být tvůrci z Bend Studio spokojeni, nyní zbývá, aby doladili i technické problémy, jenž se se hrou pojí. Ostatně na ně si stěžoval i Pavel ve své recenzi, ve které udělil hodnocení 3/5. Stříbrnou pozici si pro sebe uzmul hegemon posledních let, Grand Theft Auto V, jež tedy pokračuje ve své krasojízdě. Stupně vítězů uzavírá další dubnový titul, kooperační zombie akce World War Z.

Těsně pod nimi skončila bojovka Mortal Kombat 11. Ta se sice může pyšnit parádní hratelností, ovšem částečně ji sráží ekonomika nastavená uvnitř hry, ačkoliv i to už se od data vydání částečně změnilo. Na pátém místě se možná trochu překvapivě umístily téměř rok staré závody The Crew 2. O pozici níže bychom našli další dílo Ubisoftu, FPS Far Cry 5. Celou desítku uzavírají FIFA 19, Borderlands: Game of the Year Edition, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege a Minecraft. Nejprodávanějším PS VR titulem se stal opět Beat Saber. Posíláme už několikátou gratulaci česko-slovenskému týmu Beat Games!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama