Red Dead Online se dostává do plné verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Online se dostává do plné verze

Red Dead Online se dostává do plné verze

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 5. 2019 15:06
Reklama

Jak jsme již psali v článku o finančních výsledcích Take-Two, společnost se vyjadřovala, že již brzo se Red Dead Online zbaví nálepky beta verze. V průběhů měsíců Rockstar pravidelně zásoboval multiplayer své westernové akce updaty a právě dnes, společně s masivním updatem, se Red Dead Online dostává do verze 1.0.

Update přináší pět nových kooperativních misí navazující na příběhovou linku A Land of Opportunities, dynamické události a také free roam mise. Přidává se také kompetetivní hraní pokeru, kde můžete v Hold’em vyzvat buď své kamarády, a nebo se účastnit veřejných her. Soutěžit ale můžete i v tom, kdo chytí větší rybu, střelí více ptáků nebo sesbírá více bylinek.

Nově se Rockstar zaměřuje i na šarvátky mezi hráči. Ti si dříve hodně stěžovali, že se na serverech nachází velké množství grieferů, kteří jednoho hráče lovili tak dlouho, až ho donutili se odhlásit. Nově si při přihlášení do online hraní vybere svůj playstyle, a to buď ofenzivní, nebo defenzivní. Ofenzivní styl je ten, který ve hře fungoval doteď. Při defenzivním stylu se vedle vašeho jména objeví štít a dává jasně najevo, že se nechcete pouštět do žádných soubojů. Pokud i přes to na vás někdo zautočí, dostáváte menší poškození a nepřítel vás nemůže chytit do lasa či zaměřit pomocí auto aimu. Zároveň se mu zvyšuje odměna na hlavu a při každé smrti se oživí dále od vaší postavy.

Součástí updatu je samozřejmě velké množství dalších menších změn, které si můžete přečíst na oficiálním blogu. V dalších updatech se do hry přidají tři nové role, a to bounty hunter, trader a collector. Bounty hunter se soustředí na lovení hráčů, kteří mají vypsanou odměnu na svou hlavu. Trader zase bude mít možnost postavit si vlastní obchod v táboře a collector se bude soustředit na hledání pokladů po celém světě. Každá postava bude mít různý gameplay, oblečení i zbraně. Tento přídavek se do hry dostane během léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama