Ukázka nepřátel ve WH: Chaosbane
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka nepřátel ve WH: Chaosbane

Ukázka nepřátel ve WH: Chaosbane

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 5. 2019 12:13
Reklama

Nedáte-li dopustit na sérii Diablo, je velmi pravděpodobné, že vás zaujal titul Warhammer: Chaosbane, vznikající za spolupráce Eko Software a Bigben Interactive. O hře už jsme na našem webu párkrát psali, ale vývojáři své fanoušky dlouhodobě lákají dalšími záběry z tohoto projektu vycházejícího ze světa Warhammeru. Tentokrát se dozvíme, proti komu budeme, společně s ostatními hrdiny, čelit.

Autoři si při nás nachystali přes sedmdesát monster, jichž se v bohatém světě Warhammeru pohybuje víc než dost. Tvůrci se nejvíce zaměřili na Chaos a čtyři bohy, které ho zosobňují. I tak ale stáli před rozhodnutím, jaké stvůry a postavy chtějí vybrat, protože jich stále bylo enormní množství. Je jasné, že podobné akční RPG potřebuje kvalitní nepřátele, kteří pro hráče budou znamenat výzvu a bude zábava proti nim bojovat.

Kromě nepřátel na nás ale čeká také přes sto osmdesát různých schopností a čtyři hratelné třídy. Samozřejmostí je i kooperace až pro čtyři hráče, to abychom se proti hordám Chaosu necítili osamocení. Warhammer: Chaosbane vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One už příští měsíc, konkrétně 4. června, takže už se celkem brzy dozvíme, jak moc se vývojářům titul povedl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama