Gameplay záběry z Pathologic 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay záběry z Pathologic 2

Gameplay záběry z Pathologic 2

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 5. 2019 12:07 2
Reklama

Titul od ruského týmu Ice-Pick Lodge Pathologic 2 dorazí na trh už příští týden a my se tak můžeme podívat na další záběry ze hry. Minulé ukázky spíše navozovaly atmosféru, ale ze samotného hraní jsme toho příliš neviděli. Proto nám tentokrát autoři ukazují, jak přesně budeme v tomto morem zasaženém městečku přežívat a snažit se alespoň někoho zachránit.

Na vaše počínání budete mít pouze dvanáct hodin, takže můžete snadno přijít o nějakou stěžejní událost, která bude pak nedostupná do konce hry. Budeme se tedy muset hodně snažit, abychom si správně dokázali dát dohromady jednotlivé kousky skládačky a přišli tak na to, co se v tomto depresivním městečku děje. Nečekejte tak klasické vyprávění, vše si budeme muset poodkrýt sami a je možné, že na první průchod toho hráčům dost unikne.

Pochopitelně na svých cestách potkáme řadu postav, se kterými to může být všelijak. Někdy situace skončí bojem, jindy se můžete rozhodnout danému charakteru pomoci, nebo jim prostě a jednoduše v noci vykrást domov. Záleží pouze na vás, jak se k situaci postavíte. Ostatně v Pathologic 2 budete rádi, když zachráníte alespoň sebe, natož pak ostatní obyvatele.

Zajímavou mechanikou je využívání lidských orgánů, což se vám, vzhledem k tomu, že jste doktor, bude náramně hodit. Rozhodnete se pomoci osobám vám blízkým, nebo spíše občanům důležitým pro chod města? Mor je ale nemilosrdný, tudíž všechny se vám zachránit nepovede.

Ovšem i samotné získávání orgánů je pro hlavní postavu morální dilema. Koupíte orgán za nemalé peníze, nebo ho prostě dané osobě vezmete bez dovolení? Pochopitelně ve hře existuje i možnost vyoperovat je od zesnulých lidí. Titul vyjde 23. května na PC,  Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama