Trofeje odhalují existenci Predator VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trofeje odhalují existenci Predator VR

Trofeje odhalují existenci Predator VR

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

18. 5. 2019 10:59
Reklama

Je to už více než týden, co Sony v rámci své druhé akce State of Play překvapila fanoušky oznámením nové hry s názvem Predator: Hunting Grounds. Ta bude pro PlayStation jedním z menších exkluzivních titulů a vyjde někdy během příštího roku. Multiplayerová akce od autorů Friday the 13th ale zjevně není jedinou chystanou hrou podle známé filmové předlohy.

Na stránce Exophase.com se totiž objevil set trofejí pro zatím neoznámenou hru s názvem Predator VR. Web stahuje data přímo od Sony, takže ačkoli hra nebyla zatím oficiálně odhalena, nelze předpokládat, že by se mělo jednat o nějaký podvrh. Jak už samotný název napovídá, hra by měla vyjít pro PSVR a co víc, zařazení trofejí do online systémů Sony napovídá, že její vydání nemůže být příliš daleko.

Podle dostupných informací by se mělo jednat o menší hru, jelikož neobsahuje ani platinovou trofej. Těch bude ve hře pouze 18 (15 bronzových a 3 stříbrné), což je zhruba třetina oproti velkým AAA titulům. Popisky trofejí naznačují přítomnost části pro jednoho hráče a přímo zmiňují existenci multiplayeru. V módu pro více hráčů bychom měli mít možnost hrát jak za lidi, tak i samotného Predátora. Dvě z trofejí navíc zmiňují tzv. Rampage mód, ve kterém se zřejmě budeme bránit před vlnami nepřátel.

Zajímavostí je, že jedna hra s názvem Predator VR už existuje. Jedná se titul pro arkádové herny, kde se objevil začátkem letošního roku. Jestli z něj bude hra pro PlayStation nějakým způsobem čerpat není jasné, možnost hru rozšířit a upravit pro PSVR tu ale zřejmě je, běží totiž na Unreal Enginu. Podobně jsme se od FoxNext minulý rok dočkali VR hry Crisis on the Planet of the Apes. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama