Sledujte launch trailer Team Sonic Racing
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer Team Sonic Racing

Sledujte launch trailer Team Sonic Racing

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

18. 5. 2019 12:05
Reklama

O ježkovi Sonicovi se v poslední době nemluví v příliš pozitivním duchu. Jeho kontroverzní podoba v chystaném filmu zvedla ze židle nejednoho fanouška oblíbené videoherní série, a proto je na čase si připomenout, jak má vlastně správně vypadat. Novinku s názvem Team Sonic Racing problémy s vyobrazením modrého maskota naštěstí minuly, takže nic nebrání se na vydání hry připravit nově zveřejněným launch trailerem.

Ten láká na arkádové závodění v té nejčistší podobě. Vývojáři ze Sumo Digital připravili 15 hratelných postav ze série Sonic The Hedgehog, se kterými se budete prohánět na tematických tratích. K dispozici bude jak hra pro jednoho hráče, tak i několik multiplayerových módů. Ať zvolíte tak či onak, vždy bude kladen důraz na úspěch celého vašeho týmu, nikoli na rychlost jednotlivce.

Každý z ovladatelných sportovních vozů půjde bohatě upravovat, a to jak vizuálně, tak i po stránce výkonu. Jízdu bude navíc ovlivňovat i zvolená třída vašeho jezdce. Samozřejmostí je také přítomnost power-upů rozmístěných na trati, kde mimo jiné narazíte i na zrychlovací pásy či nejrůznější překážky. Hra vychází už v úterý 21. května na PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama